Oletko juuri niin energinen, kun haluaisit?

Jos koet kaipaavasi lisää elinvoimaa, energiaa ja parempaa päivää, me lupaamme auttaa sinua siinä. Meiltä saat parhaan tietotaidon ja onnistumisesi mahdollisuus kasvaa ratkaisevasti.

Boostia Päivään on 20 vuoden unen tieteelliseen tutkimukseen ja käytännön kokemukseen perustuva verkkovalmennus, joka antaa sinulle selkeitä käytännön työvälineitä siihen, miten voit merkittävästi parantaa omaa vireystilaasi ja jaksamistasi.

Valmennus suoritetaan Lepo Sleepguide verkkosovelluksessa. Boostia Päivään muodostuu kolmesta osakokonaisuudesta. Kokonaisuus sisältää 20 videota sekä reilusta määrästä käytännön tehtäviä tukemaan juuri sinua tunnistamaan nukkumisesi vahvuuksia sekä riskitekijöitä. Tämä kaikki auttaa luomaan selkeän polun muutokseen kohti parempaa päivittäistä vireystilaa ja jaksamista.

Kaikki valmennuksen osiot on helppo toteuttaa itsenäisesti, eivätkä ne vaadi ennakkovalmistautumista

Tämä valmennus antaa sinulle

Voit opiskella omaan tahtiin, silloin kun sinulle sopii. Suosittelemme että varaat aikaa kurssin läpi käymiseen kolmen viikon ajan vähintään tunnin ajan. Valmentajanasi toimii Suomen tunnetuin ja kansainvälisesti arvostettu unilääkäri Henri Tuomilehto.

Zoom- tapaamiset maanantaisin

25.9.,

2.10.

9.10.,

16.10.

23.10.

6.11.

kello 18.00 – 19.00

Intensiivinen valmennusosio kestää kuusi viikkoa. Valmennus tapahtuu live webinaarina teemaviikoittain. Valmennus-session tärkeimpänä tavoitteena on lisätä Sinun tietoisuuttasi kyseisen viikon aiheesta.

Minun-Leponi. Vuorovaikutteisuus on vahvuutemme. Sinulla on suora yhteys valmentajaasi ja viikoittain mahdollisuus tavata livenä maailman johtava unilääkäri Henri Tuomilehto, joka osaa aina ottaa kantaa kysymykseesi.

Ole siis aktiivinen. Kysy ja kommentoi Sinun valmennustasi askarruttavista asioista.

Kaikki tämä muodostaa Sinulle selkeän, pitkäjänteisen valmennusprosessin ja ennen kaikkea uskon siihen, että valmennuksen avulla pääset kohti omia tavoitteitasi. Niin kuin tuhannet muutkin ovat päässeet vuosien varrella.

Lepo metodi perustuu 4T:n periaatteeseen. Tietoisuutesi lisäämiseen, tilanteesi tunnistamiseen ja tunnustamiseen sekä valitsemiesi tehtävien toteutukseen ja seurantaan.

Lepo SleepGuide arvioi lähtötilanteesi, haasteesi ja vahvuutesi unen ja palautumisen suhteen. Se luo Sinulle selkeän näkymän kokonaistilanteestasi ja samalla toimii henkilökohtaisena oppaanasi valmennuksellesi.

Valmennuksen työkaluina käytämme kyselyitä ja testejä, joilla kartoitat omia kehityskohteita ja seuraat edistymistäsi.

Tilanteen tunnistamisessa käytämme Lepo metodin mukaista tunnistamisen välinettä, jonka jokainen valmennettava itse täyttää. Se antaa Sinulle elintärkeää tietoa lähtötilanteestasi.

Tietoa nukkumisesta, kuormituksesta ja muusta elämään ja muutokseen vaikuttavista tekijöistä. Sen avulla saamme reaaliaikaisen näkymän missä ovat suurimmat kehityskohteesi ja haasteesi, mutta toisaalta myös vahvuutesi.

Tämä helpottaa Sinun tilanteesi tunnustamisen. Unen ja jaksamisen suhteen tämä ei ole itsestään selvyys vaan vaatii hetkellistä rehellistä pysähtymistä pohtimaan omaa olotilaa ja toimintoja.

Lepo metodi ei pelkästään avaa näkymään omaan tilanteeseen, vaan myös tarjoaa kohdennettuja tehtäviä.

Tehtävien suorittaminen tapahtuu systemaattisesti edeten ja muutosta huolellisesti seuraten. Lepo metodi nimenomaan tähtää tähän yksilöllisesti ohjatun valmennuksen kautta. Lisäämään Sinun onnistumisesi mahdollisuutta kohti parempaa.

Koko ajan kuitenkin tiedostaen, että muutokset eivät synny päivässä vaan tavoitteena olisi, että niistä tulisi uusi osa muuta terveellistä elämää. Onnistumiset eivät synny tuurista, vaan hyvän tekemisen kautta lisääntyneen todennäköisyyden kautta.

Valmennuksen aikana kuljemme Sinua tukien ja opastaen. Tehtävien toteutusta, onnistumista ja tuloksia seurataan säännönmukaisesti.

Valmennuksen päättyessä Sinulla on itselläsi erinomainen ymmärrys aiheesta ja ennen kaikkea kirkas näkemys mitä ja miten Sinun tulisi jatkossa edetä kehittääksesi ja vahvistaaksesi omaa hyvää energisyyttä ja jaksamista uupumusta torjuen. Valmennus tarjoaa Sinulle siihen ylivoimaiset työkalut.

Jos ongelmasi on:

Silloin tämä kurssi sopii sinulle:

Boostia päivään valmennus

Usein kysyttyä Boostia päivään valmennuksesta

Kenelle valmennus sopii?

Valmennus sopii sinulle, jos kaipaat lisää elinvoimaa ja energiaa päivääsi. Haluat herätä virkistyneenä ja nukkua levollisempaa ja laadukkaampaa unta. Tai haluat kohentaa keskittymiskykyä, muistia sekä tunteiden hallintaa ja haluat olla paremmin läsnä arjessa. Tärkeintä on että, olet valmis ja motivoitunut muutokseen. Me lupaamme auttaa sinua.

Mistä verkkovalmennus koostuu?

Valmennus koostuu kolmesta osakokonaisuudesta, kahdestakymmenestä Suomen tunnetuimman unilääkärin Henri Tuomilehdon videoista sekä reilusta määrästä tehtäviä, jotka auttavat sinua tukemaan ja tunnistamaan juuri sinun nukkumisesi vahvuuksia sekä riskitekijöitä Voit opiskella omaan tahtiin, silloin kun sinulle sopii. Suosittelemme, että varaat aikaa kurssin läpikäymiseen kolmen viikon ajan vähintään tunnin ajan viikossa

Kuinka valmennus aktivoidaan?

  1. Kun olet ostanut valmennuksen, saat tilausvahvistuksen lisäksi tervetuloviestin, jossa linkki salasanan asettamiseksi. Viesti saapuu Leposleeguide sähköpostista (katso myös roskapostikansio) Jos olet ostanut kurssin ja kirjautunut sivustolle, saat vain tilausvahvistuksen, ja voit suorittaa valmennuksen nykyisillä tunnuksillasi.
  2. Avaa saapunut viesti, ja aseta salasana.
  3. Voit palata valmennukseen milloin tahansa uudelleen.

Kuinka henkilötietoja käsitellään.

Valmennuksen suorittaminen tapahtuu Lepo Sleepguide sovelluksessa. Tiedot valmennuksen suorittamisesta eivät kuitenkaan tallennu jäärjestelmään. Henkilötietojasi käsitellään Lepo SleepGuiden tietosuojaselosteen mukaisesti.