Henri Tuomilehto

Olen Henri Tuomilehto, yksi harvoja työkseen unihäiriöpotilaita hoitavia lääkäreitä maailmassa. Jo 20 vuoden ajan olen tutkinut unta, unen vaikutuksia terveyteen ja ennen kaikkea sitä, kuinka ihminen itse voi parantaa nukkumistaan ja jopa olemassa olevia unihäiriöitä.

Vastaanotollani on käynyt tuhansia potilaita. Minulle on myönnetty unilääketieteen erityispätevyys. Minua kiinnostaa auttaa kaikkia ihmisiä saavuttamaan jotain parempaa parantuneen nukkumisen kautta. Elämäntapana.

Huippu-urheilussa olen työskennellyt muun muassa NHL-joukkue Columbus Blue Jacketsissa. Minut on valittu sadan terveysalan vaikuttajan joukkoon Suomessa 2018. Olen aiemmin kirjoittanut kirjan ”Nukkumalla Menestykseen”. Kirjani valittiin FitAwardsin vuoden 2020 Hyvinvointikirjaksi.

Uni on supervoima. Nukkuminen on ominaisuus, jota voi kehittää & vahvistaa – Uni vaikuttaa terveyteemme enemmän kuin haluamme uskoa.

Hyvälaatuinen uni on tärkein yksittäinen palautumisen ja jaksamisen lähde. Uni määrittelee myös aivotoimintamme ja käyttäytymisemme. Huono nukkuminen aiheuttaa merkittävää työ- ja toimintakyvyn alentumista ja ennustaa sairauspoissaoloja.

Vuosien hurja määrä tietoa, taitoa ja kokemuksia ja ennen kaikkea polttava halu auttaa.

Lisääntyvä väsymyshaaste on globaali. Tavoitteenani on vaikuttaa ja koskettaa ihmisiä eri tasoilla, ennen kuin tilanne eskaloituu hankaliin unihäiriöihin tai uupumukseen.

Haluan auttaa ihmisiä saavuttamaan tarvittavan energiatason, jotta heillä riittää virtaa heille tärkeisiin asioihin. Mikä se kullekin on. Uni määrittelee kaiken.

Samalla edistää yhteiskunnallisesti ja yritysmaailmassa ihmisten työ- ja toimintakykyä paremmalla riskien tunnistamisella ja ennaltaehkäisevällä omalla toiminnalla. Elämäntapana.

Haluan opastaa ja saada ihmiset motivoitumaan voimaan hyvin muutoinkin kuin pohjakosketuskokemuksen kautta.

”Haastan itseäni siihen ajatukseen, että onko kaikkien pakko uupua?” 

LepoSleepguide – ainutlaatuisesti Sinun parhaaksesi

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisenä tärkeitä uutisia ja päivityksiä.