Matka parempaan
uneen alkaa aamulla.

Kansainvälisesti arvostetun ja alan ehdottoman huipun unilääkärin valmennukset nyt saatavilla juuri Sinulle.

Matka parempaan
uneen alkaa aamulla

Kansainvälisesti arvostetun ja alan ehdottoman huipun unilääkärin valmennukset nyt saatavilla juuri Sinulle.

Muistatko, milloin viimeksi olet herännyt energisenä ja hyvin palautuneena?

Onko keskittymiskykysi olematonta ja muistisi pätkii? Koetko, että kaikki ärsyttää ja pinna on piukealla?

Tiedostat, että elämäsi on kuormittavaa, ja haluat varmistaa, että jatkossakin suoriudut hyvin elämäsi vaatimusten mukaisesti.

Lähde mukaamme tavoittelemaan muutosta parempaan tai varmistamaan, että myös jatkossa elämääsi määrittelevät hyvä energisyys ja elinvoima.

Jos Sinulla on motivaatio ja halu tämän tavoittelemiseen, me lupaamme auttaa Sinua siinä. Meillä löytyy ylivoimainen kokemus ja tietotaito, joten kanssamme onnistumisen mahdollisuutesi kasvavat ratkaisevasti.

Tuhansia tyytyväisiä asiakkaita. Kansainvälisesti arvostetun ja alan tunnetuimman unilääkärin valmennus nyt saatavilla juuri Sinulle, on elämäntilanteesi mikä tahansa.

Hyvä energisyys kuulu meille kaikille. Kyse ei ole tuurista, vaan todennäköisyydestä. Anna itsellesi, elimistöllesi ja aivoillesi mahdollisuus. Jaksaminen ja läsnäolo rakennetaan päivän aikana.

KYSYMYKSET JA VASTAUKSET

Kaikki mitä Sinun tarvitsee tietää.

Haitarin sisältö

Hyvä uni on harvoin kiinni motivaatiosta. Kukapa ei haluaisi nukkua hyvin! Unella on meille elintärkeitä tehtäviä. Uni määrittelee kaiken elämässämme. Se, millaisia olemme, miten käyttäydymme ja sen mitä meidän elimistössämme tapahtuu.

Virkistävä uni ei kuitenkaan ole itsestäänselvyys. Sen tietävät kaikkea ne ihmiset, joilla on haasteita nukkumisessa. Huonoon nukkumiseen ei koskaan kannata tyytyä. Hankalatkin tilanteet ovat korjattavissa. Mutta tarvitseeko aina mennä pohjan kautta. Kärsiä hankalista uniongelmista tai uupua. Nukkumista voi myös kehittää ja vahvistaa ennaltaehkäisevästi.

Lepo Sleepguide on tieteelliseen näyttöön perustuva valmennusmetodi. Se perustuu unilääkäri Henri Tuomilehdon yli 15.000 hoidetun unihäiriöpotilaan käytännön kokemukseen sekä hänen omien että alan muiden maailman huippuasiantuntijoiden ajankohtaisiin parhaisiin tietoihin.

Haitarin sisältö

Huonoon nukkumiseen ei kannata koskaan tyytyä. Ikävä kyllä huono nukkuminen ja unihäiriöt ovat uusi kansansairaus. Monet kamppailevat samojen haasteiden kanssa. Vastaanotollani kohtaan päivittäin erittäin vaativia tilanteita, jotka ovat kehittyneet usein jopa vuosikymmenien saatossa. Epätoivo on vallannut mielen ja helposti tekee mieli löydä kirjaimellisesti ”hanskat tiskiin”. Siksi voin luvata sinulle, ettet ole ainoa, joka kamppailee näiden asioiden kanssa.

Omissa tutkimuksissa ja käytännön työssäni olen 20 vuoden aikana osoittanut, että jokainen meistä pystyy itse vaikuttamaan omaan nukkumiseensa. Joskus siihen vaan tarvitaan apua. Tutkitusti, systemaattisen opastuksen avulla parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttaminen on todennäköisempää. Mitä se sitten kullakin tarkoittaa.

Uni on niin subjektiivinen ja ihmisen perustavanlaatuinen fysiologinen toiminto, että jo pienikin, pysyvä parannus unessa, voi aikaansaada järisyttäviä muutoksia elämään.

Lepo Sleepguide on valmennusmetodi, joka luo Sinulle yksilöllisen valmennusohjelman riippumatta lähtötilanteestasi ja tavoitteistasi. Sinun tulee vain uskoa omaan itseesi ja siihen, että kanssamme Sinun unesi on parhaissa käsissä.

Kurssillamme tulet oivaltamaan paljon muutosprosessistasi ja siitä, minkä ongelmien ratkaiseminen auttaa juuri Sinua pääsemään tavoitteeseesi! Me tarjoamme Sinulle parhaat työkalut siihen.

Henri Tuomilehto

Haitarin sisältö

Koetko, että elämäsi on kiireistä? Työhösi on mahdollisesti haasteellista ja vapaa-ajalla riittää touhua ja tavoitteita. Jaksamisesi on hyvää ja pystyt pääsääntöisesti suoriutumaan päivästäsi. Kaikin puolin asiat ovat kunnossa, mutta tiedostat, että elämän kokonaisvaltainen kuormitus on korkea. Haluat vielä optimoida omaa jaksamistasi ja päivittäistä energiaa. Varmistaa, että elinvoimaa riittää jatkossakin.

Onko Sinulle aina aika ajoin haasteita nukkumisessa? Viikon aikana saattaa tulla öitä, että nukahtaminen on vaikeaa. Tai heräät keskellä yötä virkeänä, ja uudelleen nukahtaminen on vaikeaa, vaikka on vasta aamuyö. Nukkuminen ailahtelee. Välillä tulee parempia jaksoja, mutta säännöllisen epäsäännölliset huonon nukkumisen jaksot arveluttavat mieltäsi. Selviät noista päivistäsi, mutta joudut ponnistelemaan. Ärsyttää. Arveluttaa.

Onko Sinulla ollut jo pidempään haasteita nukkumissa. Huono uni on enemmän sääntö kuin poikkeus. Epävarmuus ja epätoivo valtaavat helposti mielesi nukkumisen suhteen. Olet mielestäsi kokeilut kaikki omat keinot ja mahdollisesti käynyt jo hakemassa apua muualta. Päivisin kuljet aivosumussa, keskittyminen on huonoa ja unohtelet asioita. Sinulla saattaa olla painonhallintaongelmaa tai sairastelet koko ajan. Ilta ja yö eivät todellakaan ole Sinulle sitä parasta aikaa.

Jos jokin näistä kuvaa Sinua, tämä kurssi on juuri Sinua varten. Haet sitten jaksamisesi vahvistamista tai jo olemassa olevien haasteiden korjaamista.

Olemme luoneet valmennusmetodin, joka nimenomaan huomioi yksilöllisesti Sinun lähtötilanteesi ja tavoitteesi. Etenemme systemaattisesti tietoisuuden lisäämisen kautta, tilanteen tunnistamiseen ja tunnustamiseen ja lopulta opastettuun tekemiseen. Oman tavoitteesi kautta seuraamme valmennuksen etenemistä.

Ihminen ei nuku nukkumisen vuoksi, vaan uni tuottaa meille jotain. Elintärkeää. Hyvä uni on jaksaminen lähde. Aivotoiminnan mahdollistaja. Ja elimistön kapellimestari. Hyvä uni kuuluu meille kaikille.

Valmennuksen kirkkaimpana ajatuksena luoda Sinulle työkalut oman unesi kehittämiseen ja vahvistamiseen kohti parempaa jaksamista ja elinvoimaa.

Haitarin sisältö

Onnistunut muutos syntyy hyvästä motivaatiosta, oikeasta tietotaidosta, kärsivällisyydestä ja uskosta parempaan.

Sinulta löytyy motivaatio, kun kerran olet lukenut jo tänne asti. Meiltä löytyy monipuolinen 20 vuoden ja tuhansien asiakaskokemusten kautta saatu maailman paras tietotaito univalmennuksesta.

Lepo Sleepguide on yksilöllinen valmennusmetodi, joka etenee systemaattisesti Sinun tarpeidesi ja tavoitteiden mukaisesti. Kuljemme Sinun mukanasi koko valmennuksesi ajan, ja Sinulla on koko ajan käytössä parhaat mahdolliset työvälineet ja valmentajat. Yhdessä seuraamme muutospolkuasi ja etenemistäsi valmennuksen aikana.

Vuorovaikutteisuus on vahvuutemme. Sinulla on suora yhteys valmentajaasi, joka osaa aina ottaa kantaa kysymykseesi. Kaikki tämä muodostaa Sinulle selkeän, pitkäjänteisen valmennusprosessin ja ennen kaikkea uskon siihen, että valmennuksen avulla pääset kohti omia tavoitteitasi. Niin kuin tuhannet muutkin ovat päässeet vuosien varrella.

Haitarin sisältö

Valmennuksen ydin muodostuu tietoisuuden lisäämisestä, tilanteen tunnistamisesta ja tunnustamisesta sekä tehtävien toteutuksesta. Oman tavoitteen määrittäminen auttaa muutoksen seurannassa ja huipentaa valmennusprosessin.

Työkalut ovat esimerkiksi lomakkeita, kyselyitä tai testejä, joilla kartoitat omia kehityskohteita tai seuraat edistymistäsi.

Tilanteen tunnistamisessa käytämme metodimme mukaista tunnistamisen välinettä, jonka jokainen valmennettava itse täyttää valmennuksen alussa. Se antaa meille elintärkeää tietoa lähtötilanteesta.

Tietoa nukkumisesta, kuormituksesta, muusta elämään ja muutosprosessiin vaikuttavista tekijöistä. Sen avulla saamme reaaliaikaisen näkymän missä ovat suurimmat kehityskohteesi ja haasteesi, mutta toisaalta myös vahvuutesi.

Tämä kaikki helpottaa Sinua tunnistamaan oma tilanteesi, ja siten myös elintärkeää, sen tunnustamista. Unen ja jaksamisen suhteen tämä ei ole läheskään aina itsestäänselvyys vaan vaatii aitoa pysähtymistä pohtimaan omaa olotilaa ja elämää.

Alkutilanteen kartoitus luo valmennettavalle myös kokonaisvaltaisen näkymän muutokseen tähtäävään yksilölliseen valmennuspolkuun. Valmennettava näkee selkeästi omat heikkoudet ja vahvuudet.

Omien tavoitteiden kautta, valmennettava voi luoda itselleen oman henkilökohtaisen valmennuspolun, jota lähdetään tehtävien kautta toteuttamaan.

Lepo Sleepguide ei pelkästään avaa näkymään omaan tilanteeseen, vaan myös tarjoaa kohdennettuja tehtäviä valmennettavan itsensä valitsemaan kehityskohteeseen.

Tehtävien suorittaminen tapahtuu systemaattisesti edeten ja muutosta huolellisesti tavoitteiden kautta seuraten. Valmennuksen aikana muodostuu myös mahdollisuus vaihtaa kehityskohteita ja tehtäviä säännöllisin väliajoin.

Työkalujen, niin tunnistamisen kuin tekemisen osalta, tarkoituksena on tuoda esille konkreettisesti valmennettavalle oma tilanne, kehityskohteet ja vahvuudet, jotta saavutettaisiin paras mahdollinen ymmärrys ja siten onnistumisen mahdollisuus.

Koko ajan kuitenkin tiedostaen, että muutokset eivät synny päivässä vaan tavoitteena olisi, että niistä tulisi uusi osa muuta terveellistä elämää. Onnistumiset eivät nimittäin synny tuurista, vaan oikeiden valintojen ja hyvän tekemisen kautta lisääntyneen todennäköisyyden kautta.

Lepo Sleepguide nimenomaan tähtää tähän yksilöllisesti ohjatun valmennuksen kautta. Lisäämään ratkaisevasti Sinun onnistumisesi mahdollisuutta kohti parempaa.

Haitarin sisältö

Lepo Sleepguide on systemaattinen, yksilöllinen univalmennusmetodi. Metodi perustuu 5T:n periaatteeseen; tietoisuus, tunnistaminen, tunnustaminen, toteutus ja tavoite.

Valmennusmetodin taustalla on yli 20 vuoden ainutlaatuisen monipuolinen käytännön ja tieteellinen kokemus uneen ja unilääketieteeseen liittyen. Hankalien unihäiriöiden hoidosta huippu-urheilijoiden valmennukseen ja työssäkäyvien ihmisten opastukseen.

Valmennuksen perusajatuksena on kehittää itsetuntemusta omaan nukkumiseen ja jaksamiseen liittyen. Tämä tapahtuu oikean tietoisuuden lisäämisen sekä paremman oman tilanteen tunnistamisen kautta.

Valmennuksen aluksi rakennetaan selkeä kokonaiskuva omasta nukkumisesta ja jaksamisesta. Heikkoudet, haasteet ja toisaalta, vahvuudet. Tunnistamaan, mutta ennen kaikkea tunnustamaan oma tilanne, joka auttaa luomaan realistisen kuvan lähtötilanteesta, ja siten myös asettamaan järkevät tavoitteet omalle valmennukselle.

Alkukartoituksen avulla luodaan myös perusta valmennuksen toteutuksella. Valmennettava itse rakentaa oman henkilökohtaisen valmennuspolkunsa

kartoituksen perusteella. Valmennettava saa tehtäviä juuri niihin unen ja jaksamisen osa-alueisiin, jotka hän kokee ensisijaisiksi.

Valmennuksen aikana kuljemme valmennettavan rinnalla häntä tukien ja opastaen. Tehtävien toteutusta, onnistumista ja tuloksia seurataan säännönmukaisesti perustuen valmennettavan omiin tavoitteisiin.

Valmennusmetodi kehittää ja vahvistaa nukkumista, sekä samalla opastaa parempaan kuormituksen ja palautumisen tasapainon hallintaan. Päätavoitteina edistää hyvää energisyyttä ja jaksamista uupumusta torjuen. Tuottaa elinvoimaa arkeen.

Haitarin sisältö

Valmennuksemme luo parhaat mahdolliset työkalut onnistumiseen. Intensiivinen valmennuksellinen osio kestää 12 viikkoa.

Uneen ja jaksamiseen liittyvät muutokset tulevat usein hiipien pitkällä aikavälillä. Ihminen on sopeutuja ja päivä kerrallaan mennään eteenpäin. Kunnes yhtäkkiä totuus vaan lävähtää päin näköä. Usein, elämässä kun tapahtuu muutoksia, ja lisäenergian ja -jaksamisen tarvetta ilmaantuu.

Tämä kaikki saattaa tuntua ihmisestä itsestään yllättävältä, vaikka juurisyyt ja oireilu ovat olleet olemassa jo pidemmän aikaa. Tästä syystä lähtötilanteen selvittäminen ja tunnistaminen ovat elintärkeitä. Vain niiden avulla saamme selkeän näkymän missä mennään, ja mitä ja miten jatkossa tulisi edetä tilanteen korjaamiseksi ja vahvistamiseksi.

Uni ja palautuminen ovat todella subjektiivisia kokemuksia, sen takia joskus jo pienet, oikean suuntaiset muutokset voivat aikaansaada dramaattisen vaikutuksen ihmisen arkeen. Toisaalta, koska tavoitteena on nimenomaan saavuttaa pysyvä muutos omassa tekemisessä, ajattelussa ja elintavoissa, vaaditaan pitkäjänteistä harjoittelua. Tätä kautta positiiviset kokemukset alkavat kumuloitumaan ja siten, kannustavat entisestään jatkamaan muutosprosessia.

Valmennuksen alussa meidän tärkein tehtävämme on lisätä tietoisuuttasi. Se edellytys kaikelle hyvälle. Valmennuksen perustana toimii tunnistamisen työkalu, jonka avulla saamme tilannekatsauksen ja askelmerkit viikoittaisten tehtävien toteutukselle. Valmennuksen aikana seuraamme tehtävien toteutusta ja onnistumista.

Sinulla on suora keskusteluyhteys valmentajaamme. Valmentajamme käy tapaamisilla läpi valmennuksen etenemistä, ja sen mahdollisia haasteita. Valmennuksen päättyessä Sinulla on itselläsi erinomainen ymmärrys aiheesta ja ennen kaikkea kirkas näkemys siitä, mitä ja miten Sinun jatkossa tulisi edetä kehittääksesi ja vahvistaaksesi omaa energiatasoasi. Valmennuksemme tarjoaa Sinulle siihen selkeät ja käyttökelpoiset työkalut.

Haitarin sisältö

Hyvä uni, energisyys ja elinvoima koskettavat meitä kaikkia. Saattaa olla, että me vain haemme eri asioita niillä.

Meillä kaikilla on eri tilanne elämässämme juuri nyt. Joillakin on todella kuormittavaa aikaa ja toisilla saattaa olla sitä hieman vähemmän. Ja tämä tila ei koskaan ole pysyvä vaan elää koko ajan.

Osalla saattaa olla jo olemassa olevia pidemmän ajan haasteita nukkumisessa ja jaksamisessa. Osa taas tiedostaa, että mennään aika rajapinnassa ja ajoittaisia haasteita esiintyy. Toisaalta lisääntyneen tiedon kautta, osa ihmisistä tiedostaa unen ja hyvän jaksamisen tärkeiden ja haluavat panostaa ja vahvistaa niitä ennaltaehkäisevästi.

Lepo Sleepguide mahdollistaa kaikille oman yksilöllisen valmennuspolun siihen, mitä kukin tavoittelee elämässään. Valmennuksemme on nimenomaan luotu vastaamaan jokaisen ihmisen elämän- ja lähtötilanteeseen sekä hänen asettamaan tavoitteeseen kehityskohteen osalta. Hyvä uni ja energisyys kuuluvat meille kaikille.

Haitarin sisältö

Lepo Sleepguide on ainutlaatuinen, kokonaisvaltainen valmennusmetodi, joka perustuu yksilöllisyyteen. Olet jo ehkä kokeillut kaikkea mahdollista, eikä onnistumisia ole tullut. Nukkumisesi ja jaksamisesi vaihtelee ja tilanne hämmentää ja arveluttaa Sinua. Tai Sinulla on halua kehittää ja vahvistaa palautumistasi ja kaipaat siihen selkeää valmennuksellista ohjeistusta.

Valmennuksemme sopii juuri Sinulle. Tutkitusti, se tarjoaa parhaat mahdolliset työkalut ja onnistumisen mahdollisuuden. Hyvä nukkuminen, palautuminen ja jaksaminen ei ole tuuria vaan taitoa. Me tarjoamme Sinulle ylivertaisen tietotaidon käyttöösi ja toimimme Sinun henkilökohtaisena valmentajanasi kohti tavoitteistasi uneen ja jaksamiseen liittyen.

Haitarin sisältö

Lepo Sleepguide on unen ja palautumisen valmennusmetodi, joka toimii apuvälineenäsi kohti tavoitteistasi. Metodi perustuu 5T:n periaatteeseen. Tietoisuutesi lisäämiseen, tilanteesi tunnistamiseen ja tunnustamiseen sekä valitsemiesi tehtävien toteutukseen ja seurantaan. Valmennusprosessi määritellään Sinun asettamasi tavoitteen kautta.

Lepo Sleepguide arvioi lähtötilanteesi, haasteesi ja vahvuutesi unen ja palautumisen suhteen. Se luo Sinulle selkeän näkymän kokonaistilanteestasi ja samalla toimii henkilökohtaisena oppaanasi valmennuksellesi.

Valmennuksen ohjaus tapahtuu live-webinaarina teemoittain. Livevalmennuksen tavoitteena on opastaa ja lisätä Sinun tietoisuuttasi kyseisestä teemasta.

Sinulla on myös ainutlaatuinen mahdollisuus keskustella valmentajamme kanssa ja esittää kysymyksiä tai kommentteja omaan tilanteeseesi tai valmennukseesi liittyen.

Intensiivinen valmennusosio kestää 12 viikkoa, jona aikana Sinulla on säännönmukaisesti mahdollisuus tavata tapaamisten yhteydessä päävalmentajamme, unilääkäri Henri Tuomilehto.

lisää meistä

Meidän arvomme

Luottamus

Olemme toimineet terveydenhuollon ammattilaisina yli 20 vuotta. Luottamuksella tuhansia asiakkaita hoitaen ja toisaalta, luotettavana yhteistyökumppanina toisien alan toimijoiden ja asiakasyritysten kanssa. Yrityskulttuurimme ja tietotaitomme takaa sen, että meidän kanssamme, unesi ja jaksamisesi on luotettavimmissa käsissä.

Läsnäolo

Asiakaskohtaamisissa tavoittelemme aina empaattista vuorovaikutusta. Pysähtyä, kuunnella ja olla läsnä kohtaamisten aikana. Läsnäolo määrittelee myös yrityksemme kulttuurin keskinäisessä työskentelyssämme. Vaalimme merkityksellistä, keskustelevaa ja rakentavaa yrityskulttuuria.

Elinvoimaisuus

Valmennuksemme kautta tarjoamme asiakkaillemme parempaa vireyttä ja elinvoimaisuutta. Tavoitteena vähentää väsymystä sekä ennaltaehkäistä uupumusta. Yrityksenä toteutamme itse sitä mitä opetamme. Positiivisuutta ja elinvoimaa.

TUTUSTU UUTTA

Luettavaa unesta.

25/12/2023

Unettomuus – ihmisen pahin painajainen vai osa elämäämme

Unettomuus on pahimmillaan invalidisoiva sairaus, mutta myös normaali ilmiö ihmisen elämässä. ”Ihan kuin olisin painuksissa pinnan […]

25/12/2023

Lihavuus ja uni – kaksisuuntainen yhteys

Paras tapa hoitaa sairauksia, on edelleen ennaltaehkäistä niitä. Ja hienointa on, että jokaisella meistä on mahdollisuus […]

31/10/2023

Häiritsevätkö pienet asiat nukkumistasi – tunnista oletko herkkäuninen

Herkkäunisuus on yleisin altistava syy nukkumisen haasteille. Meistä ihmisistä noin 30% on herkkäunisia. Yö koittaa, mutta […]

Lepo Sleepguide – sinulle pysyvästi parempaa unta

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisenä tärkeitä uutisia ja päivityksiä.